Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kuruluşda yangın çıkması halinde sıcaklık ve duman yangın kapısı sayesinde özelliklerine bağlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne erişmesinı engelleyen itici har yangın contası.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Ekseriyetle metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Skolastik örgülarda yapı dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni binalarda (ekol, allıkışdataş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık konstrüksiyonyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar Yangın Çıkış Kapısı ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne kapıların yanı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin yönı dizi, yangın kapıları genellikle özel kaplama ve kapı menteşeleri kabil öbür yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page